A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

PANDALA-SZIGETEK SZÍNEZŐ 3. KIADÁS!!!

2015. november 03. - Mesekavics

pandala_fejlec.png

Nagyon büszke vagyok rá és köszönöm, hogy ennyien szeretitek. Nem gondoltam volna, de tényleg, hogy ilyen szép példányszámban fog elfogyni, hogy lesz 3. kiadás is... És biztatnak, hogy még nincs vége a menetnek. :-)

Nagyon szép ajánló jelent meg a We Love Budapest oldalán a színezőről, eredetileg angol nyelven, és most a magyar változat is. Így kezdődik:

"Elsőre talán furcsán hangzik, de a mosolygós bálnák, mandala-szemű baglyok és különleges növények igen hatékony stresszoldók. És hogy hol lehet egy ilyen terápián részt venni? Hát a Pandala-szigeteken. Az utazáshoz szerencsére elég felkeresni a legközelebbi könyvesboltot, hiszen az első magyar alkotótól származó, felnőtteknek készült színezőről van szó." ... és ITT olvasható a folytatás.

Köszönöm!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr848049566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása