A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

Creativa workshop Namurben

2014. október 12. - Mesekavics

Az október elejei belga kiruccanás másik fontos állomása Namur volt, amely a harmadik legnagyobb belga város, és itt rendezték meg az idei őszi Creativa nemzetközi vásárt. Itt tartottunk kavicsfestő workshopot 5-10 éves gyerekeknek.

A könyvbemutatón elhangzott mesét itt is felolvastuk, persze franciául, majd választhattak, az öt állatka közül melyiket festik meg több példányban. Amíg száradtak a kavicsok, készíthettek filc anyagból amőba társasjátékot is.

Büszkén jelenthetem, hogy nagyon népszerűek voltunk, sokszor volt teltház nálunk, és mi legalább annyira élveztük, mint a gyerekek!

Nagyon sok pozitív hozadéka lett ennek a kétnapos rendezvénynek, melynek a szervezését Benelux-képviselőm, Alföldi Kata vezényelte fantasztikus energiákkal. Köszi Kata! Köszönet illeti Csengét és Kőnig Zsuzsit is a segítségért!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr826777891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása