A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

PANDALA KARÁCSONYI WORKSHOP

2016. december 13. - Mesekavics

Tudom jól, milyen gondolatok cikáznak a fejünkben, amikor már tényleg a nyakunkon a Karácsony. Mindenkinek megvan az ajándéka? Mit adjanak a gyerekek a családtagoknak?

Nálunk sokáig a rajz, a gyöngyfűzés és a sóliszt-gyurma volt a sláger. Az alapanyagok is mindig kéznél voltak és időben sem kívánt lehetetlent az embertől. Amióta - 5 éve - kavicsfestéssel is foglalkozom, mindig készülnek karácsonyi ihletésű kavicsállatkák, amikben az a jó, hogy ha mágnesként fejezzük be, egész évben a szemünk, pontosabban a megajándékozott szülők, barátok, nagyszülők és további rokonok szeme előtt lehetnek a hűtőn. 

karacsonyi_ws.jpg

Sokszor beszélgetek vásárokon arról, hogy ki hova teszi a mágnest és mit szeret benne. Egyik kedvencem az a néni, aki a legnagyobb komolysággal és alapossággal válogatott a békák között egy barátnőjének, és azt mondta: "Amikor reggel benyúl a hűtőbe a tejért a kávéhoz, meglátja a békát és mosolyogni fog."

Reményeim szerint, és úgy tűnik, a tapasztalatok szerint is örömet okoznak a kavicsmágnes figurák, és persze minden kézzel készült ajándék, ezért Kovács Andival, az Időtetrisz blog szerzőjével azt gondoltuk, ha az utolsó előtti pillanatban valakinek még bütykölnénk valami kedves, személyes karácsonyi ajándékot, megteremtjük a lehetőséget hozzá.

Ha tehát szeretnétek kavicsból mágnest, kitűzőt, nyakláncot készíteni, mellette pedig vicces dekorgumi karácsonyfadíszeket is fabrikálnátok, december 17-én, szombaton délelőtt 10 és 13 óra között megtaláltok minket az ODU közösségi térben. Ezeket velem készítheted el.

Lesz továbbá lehetőséged karácsonyi üdvözlőlapokat és személyre szabott csomagolást is készíteni, ezeket Andival fogod tudni megvalósítani az Időtetrisz workshopon. Így két workshop lesz egy helyen, gyakorlatilag egy légtérben leszünk, egymás mellett, te pedig eldöntheted, egyiken, vagy másikon, vagy ami a legjobb, mindkettőn szeretnél részt venni.

A Pandala workshop ára 5000 Ft / fő.

Ezért készíthetsz 3 nyakláncot, 2 kitűzőt, 3 mágnest, 2-2 dekorgumi karácsonyfadíszt. Minden résztvevő kap továbbá egy 2017-es Pandala színező falinaptárat ajándékba.

Lesz továbbá mézes tea és mennyei pogácsa is ellátmány gyanánt a kis és nagy alkotóknak.

A helyszínen megvásárolhatók lesznek a könyveim, ha netán dedikált példányt szeretnétek, és a festőkészletek is azoknak, akik otthon is folytatnák a kavicsfestést.

Ha érdekel a program, jelezd kérlek az esemény FB-oldalán és a kavicsmese@gmail.com emailcímen is.

Szeretettel várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr1312044567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása