A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

Háttérmatricák / Pandala Tree Background Stickers

2014. január 27. - Mesekavics

A háttérmatrica koncepció lényege, hogy nem mindenki szeretne háttérfestményt vásárolni magának, ezért kitaláltam egy megfizethetőbb, de reményeim szerint éppúgy esztétikus megoldást. A tervek gyakorlati kivitelezéséért köszönet Parádi Kriszta grafikusnak!

A 21x24 cm méretű fehér vagy krémsárga alapon látható Pandalafa matricát a hűtőre vagy egyéb fém felületre lehet ragasztani. Ideális lakóhely a Pandala-szigetek bármely szárazföldi Mesekavics állatának, a pandaláknak, a baglyoknak, a papagájoknak, a tukánoknak, a gyíkoknak és a többieknek. A mágnes által tökéletes a tapadás a fémfelületre a matricán keresztül is.

pandalafa_hattermatrica_festett_kavics1.jpg

A Tenger matrica is népszerű háttér (30x22 cm). A Sárga tengeri rózsás festmény reprodukciója.

Pandala_Islands_sea_sticker.jpg

Aki nem szeretné a hűtőjére ragasztani a matricát, annak ott a másik megoldás: az Álló akvárium. A matricát egy vékony, talpas fémlemezre ragasztva, az asztalra állítva is tökéletesen működik a játék.

Mesekavics_allo_akvarium_oldalrol_kicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr675135413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása