A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

Karácsonyi Mesekavics akció

2012. december 09. - Mesekavics

Dr. Pemzli stresszmentes és Boldog Ünnepeket kíván mindenkinek!

Az alábbi akció lezárult, a fotón látható kép elkelt.

tropusitenger5hal

A Karácsonyi akció keretében a 25x25 cm-es Trópusi Tenger interaktív kép hat darab tetszőlegesen kiválasztott hallal/bálnával kedvezményes áron, 10.000 ft-os áron volt kapható december 16-ig. Az ár tartalmazta a festményt (vékony vaslapon akrilfesték és lakk) és hat mágneses figurát.  Ezen a képen egy doktorhal, három szerencsehal és két tigriscsíkos ibolyahal látható.

A képpel a falra erősítve vagy az asztalra helyezve is lehet játszani. Az egyes halak alapvető jellemvonásairól és szokásairól a blogon található bővebb leírás, de természetesen mindenki olyan történetet játszik el, olyan mesét talál ki, amilyet csak akar. A lényeg pontosan ez: a közös játék és a fantázia megmozgatása.

Minden egyes Mesekavics egyedi és kézzel festett, ezért megismételhetetlen! Mivel minden kép egyedi, az egyes tengerrészletek eltérhetnek a fotón látható képtől.

FONTOS! A Mesekavics elsősorban dekoráció! A kavicsokat az egészen kis gyerekek a szájukba vehetik, ezért soha ne hagyjuk őrizetlenül őket velük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr984956539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása