A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

PANDALA LETÖLTHETŐ FÜZETCIMKÉK

2016. augusztus 28. - Mesekavics

Vége a nyárnak, kezdődik hamarosan az iskola, sokan már csomagolják a könyveket és a füzeteket. Úgy gondoltam, talán örültök neki, ha rajzolok néhány színezhető füzetcimkét, amiket öntapadós etikettre akár otthon is ki lehet nyomtatni, és személyre szabhatjátok általuk a füzeteket, könyveket.

A négyféle cimkén a Pandala az állatkertben könyvem néhány szereplőjét találhatjátok: levél alól kukucskáló pandalákat (Koan és Pötty), hernyókat a fűben (Tigriskét és társait), papagájokat (Bóbita és Rezső) és persze nem maradhatnak el a baglyok sem (Füles Ubul és Übü).

A cimkék 105x48mm-esek, egy A4-es lapon 12 darab fér el belőlük. Remélem, örömötök telik majd bennük, terjesszétek szabadon, használjátok egészséggel!

Az ötletért köszönet az Időtetrisz bloggerének, sugarcandynek, a kivitelezésért pedig Parádi Krisztának.

pandala_etikett_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr4211658220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása