A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

Mesekavics kiállítás a Pozsonyi Pagony kirakatában

2013. április 04. - Mesekavics

Az egész úgy indult, hogy helyet kerestem a Mesekavicsnak. Aztán a Pagony felkért, hogy rendezzem be a kirakatot. Így hát boldogan berendeztem Budapest legjobb gyerekkönyvesboltjának a kirakatát. A Mesekavics kollekció egészen április végéig látható, és persze vásárolni is lehet a kiállított kavicsmágnesekből, interaktív képekből, matricákből, festett díszkövekből.

A kirakatban látható egy Nagy Tengeri Kép (1 méter x 0,5 méteres), amin végre látható nagyban is, micsoda élet zajlik a Pandala-szigeteket övező sekély, langyos vízű habokban.

A víznél maradva most élőben megnézhetitek a Korallszirt és az Álló akvárium képeket is.

Aki a dzsungel bujaságát, élénk színeit és tarka állatait szereti, annak ott az Orchideás Dzsungel interaktív kép egy új csapat rózsaszín papagájjal, zöld tukánnal, az egyetlen létező pandalaszaurusszal és békákkal.

Még ha hideg is van, itt a tavasz! Ennek alátámasztására készültek a tavaszi képek. A Pandalafán Nyuszibaglyok ülnek, a dimbesdombos képen pedig maga a Húsvéti Nyuszi hagyott utóvédnek egy kis kompániát - Varázsnyulak, Aranycsirkék és Hímestojás Csirkék ragaszkodnak a tél lezáráshoz.

A Mesekavics úgy látja, a Baglyok kiugróan népszerűek, így külön lila fákat állítottunk a Szuperhős és Dzsungelbaglyoknak, ahol esténként összegyűhetnek. Melletük jó barátaik, a Pandalák látahatók, pontosabban három Pandala (a pandák és koalák kereszteződéséből született kis maciszerű lények, a szigetcsoport névadói) család, virágzó fákkal övezve.

A szárnyas lények rajongóiként készült a Boldogság Kék madara festett díszkő, mely a kirakatban trónol, és a Lila Papagájpár, akik a kavicsfészekből pislognak  kirakatból őket néző gyerekekre.

Pandalafa háttérmatricákat is láthattok a kirakatban, ezeket a hűtőre lehet ragasztani, és máris lesz hova ültetni a baglyokat és pandalákat.

Interjú a Mesekavics alkotójával a Pagony blogján.

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr475194665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása