A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

Trópusi tenger álló akvárium / Tropical Sea Standing Aquarium

2013. december 21. - Mesekavics

Bár a trópusi égövön állandó a jó idő, még az ott élők is megérzik, mennyire várják a tavaszt a távoli rokonok. Zajlik az élet a Pandala-szigetek partmenti vizeiben. A pöttyös bálnák mellett szerencsehalak úszkálnak, alattuk pedig egy nagy csapat tigriscsíkos ibolyahal táplálkozik.

tengerirozsas_allo_akvarium_festett_kavics_kicsi.JPG

Az álló akvárium formát az indokolta, hogy talán nem mindenki akasztaná falra a képet. Inkább a polcon tartaná - nekem is díszíti a könyvespolcomat néhány ilyen kép. Az asztalra állítva pedig még könnyebb játszani a tengeri lényekkel. A vaslemezt alul meghajlítottuk, és egy hullám is került bele, ez biztosítja, hogy szilárdan álljon.

Alább a tigrishalakhoz és bálnákborjakhoz szemhalak és szívhalak is csatlakoztak.

Mesekavics_Allo_akvarium_kicsi.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr895788724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

triton aquaristic · http://triton-aquaristic.hu/ 2014.07.16. 22:57:54

Imádnivalóan jók ezek a tigriscsíkos ibolyahalak! Meg az egész tengeri akvárium ötlet! Nagyon tetszik az egész...így tovább :)
süti beállítások módosítása