A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

SZÍNES PANDALA PÓLÓK

2016. december 16. - Mesekavics

Hipphipphurrá! Elkészültek az idén nyáron megjelent, Pandala az állatkertben című családi könyvem és színezőm szereplőinek pólóváltozatai. A színes pólók Pöttyöt, a kis pandalát, Tigriskét, a hernyót, Morcz urat, a gyíkot, Bóbitát, a papagájt ábrázolják, és egy csapat dzsungelbagolyt, mindegyik több színváltozatban. Egyelőre gyerekméretben készülnek, de némelyiknél lehetőség van felnőtt méretűek egyéni megrendelésére is.

Lássuk, kik is ezek a figurák.

pandala_potty.jpg

Pötty, a kis pandala: A legokosabb kölyök, jó a szíve és minden érdekli. Szereti a rejtvényeket. Könnyen talál barátokat. Őt követi a mentőcsapat a történetben.

pandala_tigriske.jpg

Tigriske, a hernyó: Narancs-barna csíkos hernyó, aki bár apró és gyenge, képes legyőzni félelmét. Nagy dolgokat akar véghezvinni. A kis pandala, Pötty legjobb barátja. Kisfiam, Fülöp kedvence. 

pandala_morczur.jpg

Morcz úr, a vén gyík: Házsártos öregúr. Sokat látott, szigorú és kekec gyík, de igazából vajból van a szíve. Lehet vagy 100 éves. Imádom a hüllőket, a gyíkokat kifejezetten!

pandala_bobita.jpg

Bóbita, a papagáj: Mozgékony, izgága rózsaszín papagáj. Be nem áll a csőre, kissé sértődékeny, de szeretetre méltó. Azt hiszem, a kavicsnyaklánc figuráim között a rózsaszín papagáj a csúcstartó, holtversenyben a színes baglyokkal.

pandala-bagoly-polo-rszin.jpg

Dzsungelbaglyok: A Pandala-szigetek baglyai színpompás tollú madarak. A Füles Ubul nevű dzsungelbagoly a Pandala az állatkertben egyik szereplője. A dzsungelbaglyoknak rengeteg színváltozata van,  ezen a pólón kilenc látható. A pólóhoz kapcsolódó extra: Dzsungelbaglyos tornazsák.

pandalal-bagoly-tornazsak-fs.jpg

A színezős mesekönyvről:

„Bár állatkertünk több lakója szerepelt már könyvben, most először fordul elő, hogy egy gyerekeknek szóló mesekönyv kifejezetten a Fővárosi Állatkertről szól. Ráadásul nemcsak szórakoztat, de a maga kedves módján számtalan érdekes dolgot is megtanít a nálunk élő állatokról. Külön öröm, hogy ez a különleges könyv állatkertünk 150. születésnapjára készül el. Ennél szebb ajándékról nem is álmodhattunk volna.”

Hanga Zoltán, a Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője

A pólókat a Pólóbár webshopjában lehet megrendelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr7312053045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása