A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

PANDALA ISLANDS SZÍNEZHETŐ PÓLÓK ÉS TÁSKÁK

2016. november 03. - Mesekavics

14591863_10154648681914813_4280025877048441686_n.jpgHurrá!!! Megint teljesült egy régi vágyam! Elkészült és már rendelhető a Pólóbárral közös póló- és táskakollekcióm, mely a SAVE THE PLANET fantázianevet kapta. A kiváló alapanyagú, főként fehérítetlen pamutpólókon, táskákon és tornazsákokon ugyanis elsősorban veszélyeztetett állatok portréi találhatók.

Az állatok "eredetiben" a Budapesti Állatkert lakói, róluk rajzoltam a grafikákat:

  • Nur-Nuru-Bin, a KOALA (a koala az egyedüli nem veszélyeztetett a csapatban)
  • Asha, az ÁZSIAI ELEFÁNT
  • Sisi, a ROTSCHILD-ZSIRÁF
  • Norbi, a SZIBÉRIAI TIGRIS
  • Basil, az ÁZSIAI OROSZLÁN.

Ők öten nemcsak a Pandala az Állatkertben családi mesekönyvem szereplői, de 2017-es falinaptáram lapjairól is ők köszönnek vissza. A BAGOLY és a PILLANGÓ pedig a Pandala-szigetek színező legkedveltebb mintái voltak, szívem csücskei, ezért kerültek be a kollekcióba. 

Minden színezhető termékhez 4 db-os ICO textilmarker készlet jár, mellyel mindenki a maga kedve szerint, EGYEDI MÓDON színezheti ki saját, vagy gyereke pólóját, táskáját. Aki szeretné, további filceket is rendelhet. 
pandalaislands_taska_pillango.jpg
FONTOS! A minta kiszínezéséhez tegyünk egy kartont a póló/táska belső oldalára, a minta túloldalára, hogy a filc festékanyaga ne üssön át. Kísérletezzünk bátran a színekkel. Ha kész vagyunk a színezéssel, melegíthetjük a vasalót, ám a karton maradjon hátlapként. Simítsunk sütőpapírt  a kiszínezett mintára, azon mozgassuk a vasalót néhány percig. Utána hagyjuk kihűlni! Részletes használati utasítást a csomagolásban és a Pólóbár weboldalán is találtok.
A SAVE THE PLANET kollekció termékei:
  • színezhető gyerekpólók (104, 116, 128, 140, 152)
  • színezhető női pólók (S, M, L, XL)
  • színezhető férfi pólók (S, M, L, XL, XXL)
  • színezhető vászon tornazsákok (gymbag)
  • színezhető vászon bevásárlótáskák

A teljes kollekció a Pólóbár weboldalán tekinthető és rendelhető meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr7411958537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása