A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

ÁLLATKERTI NEVELŐSZÜLŐK TALÁLKOZÓJA + WORKSHOP

2016. október 04. - Mesekavics

Ismét az a megtiszteltetés ért, hogy részt vehettem a Fővárosi Állat- és Növénykertben megrendezett őszi Állatkerti Nevelőszülők találkozóján. Aki örökbe fogadta valamelyik lakót, az meghívást kapott az Állatkertbe. Október 2-án szerencsére gyönyörű időnk volt, csak a délután vége felé kezdett szemerkélni az eső. A Japánkert adott helyszínt asztalaimnak, ahol a gyerekek, miután meglátogatták kedvenceiket, pihenésképpen színezhettek és kavicsot festhettek. Sokan színeztek, de ahogy az lenni szokott, amint előkerültek a kavicsok, minden gyerek letette, ami addig a kezében volt, szóval a délután a kavicsfestésről szólt.allatkert_kollazs3.jpg Ezeken az alkalmakon mindig bemutatom a Mesekavics és Pandala termékeimet is: a kézzel festett kavicsékszereket, az álló akváriumot, a kavicsfestő készleteket, az eddig megjelent könyveimet, valamint az eszközöket, amiket használok és ajánlok az alkotáshoz. Örömmel dedikáltam az Állatkert állatairól szóló Pandala az állatkertben című könyvemet is, és hosszasan beszélgettünk az örökbefogadásról is a gyerekekkel és felmenőikkel.allatkert_kollazs2.jpg

A foglalkozás végén jött az összepakolás, és a jutalomutazás: az állatkerti kisautó vitt el a saját autómig. Közben örömmel intettem búcsút az én "saját" állatomnak is: Igort, a rozsomákot fogadtam örökbe. Aki olvasta a legutóbbi könyvemet, talán rájön, miért. Köszönöm a lehetőséget Simon Alexandrának, az Alapítvány a Budapesti Állatkertért munkatársának és Batta Donátának a segítségért.

meghivo_2016_okt_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr2511775509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása