A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

PANDALA KAVICSMOZAIK KÉSZÍTÉS

2016. szeptember 18. - Mesekavics

Meghívást kaptam a Belvárosi Családi Piknik – Kortárs Gyermekirodalmi Játszótér című rendezvényre, ahol a kortárs illusztrátorok között én is kreatív foglalkozást tartottam gyerekeknek. Az eső miatt a Károlyi-kert helyett az Aranytíz Kultúrház adott otthont az eseménynek, ami kicsit szűkösebb helyszín volt ugyan, de így is maximális fordulatszámon nyüzsögtek a kicsik és nagyobbak.

A megszokott kavicsfestés helyett most egy új dologgal készültem: kavicsmozaikkal. Színesre festett kavicsokból raktuk ki a Pandala az állatkertben könyvem szereplői, Pötty, Tigriske és Füles Ubul portréját. Készült továbbá freestyle stílusban egy "tapír helyett papír" nevű lény. Köszönöm a lelkes résztvevőknek a közös alkotást, és az esemény szervezőinek, a Betűtészta Kiadónak a meghívást. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr5511719523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása