A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

Szívbaglyok a Millenárison

2016. április 24. - Mesekavics

A 2016-os Könyvfesztivál alkalmából a Bookline és az Unicef közös könyvajánló programjának rajzoltam szívbagoly színezőt. A két, nagyméretű baglyot április 21-24 között a Millenárison lehetett közösen színezni bárkinek, aki arra járt. 

A Szívünk rajta 2014-ben indult a Bookline és az Unicef Magyar Bizottság közös könyvajánló programjaként. Célja megkönnyíteni a szülők könyvválasztását, hogy gyerekeiknek az életkorukhoz és érdeklődésükhöz legmegfelelőbb könyveket választhassák.

A Szívünk rajta szakmai csapat a beérkezett ajánlásokat negyedévente elbírálja, és kiválasztja a négy kategóriában (mesél, segít neki, segít neked, fejleszt) a 4-12 éves gyerekeknek szóló könyveket, a rád talál kategóriában pedig a kamaszoknak szóló kiadványok kapják meg a Szívünk rajta matricát.

A szempontrendszerről bővebben ITT.

Itt pedig néhány fotó. Köszönöm  a megtisztelő lehetőséget!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr78576170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása