A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

MESEKAVICS FESTŐKÉSZLET

2016. március 10. - Mesekavics

mesekavics_festokeszlet_erdeibaratok_ketnyelvu.jpg

Szeretnél te is kavicsot festeni?

Hajrá, csak biztatni tudlak, sőt, az a jó hírem, hogy nemrégiben elkészült az első KAVICSFESTŐ KÉSZLET, ami hamarosan a boltokba kerül. A készlet segítégével öt állatkát tudsz megfesteni: KUKACOT, KATICÁT, BÉKÁT, BAGLYOT, PANDALÁT.

A doboz tartalma:

  • egy ecset,
  • fehér, sárga, piros, kék és barna festék (akril),
  • lakk (vízzel oldódó),
  • öt kavics.
  • Ja, és öt rezgő szemecske, ha netán ilyet szeretnél állataidnak szemként. Ezt hobbiragasztóval rögzítheted a készre festett és megszáradt kavicsra.festokeszlet_5_kicsi.jpg

 

Minden állatkához részletes leírás is tartozik, fázisról fázisra követheted, hogy készülnek el, ahogy a MESEKAVICS KREATÍV ALKOTÓKÖNYVben is láthattad. Sőt, nem csak magyar, hanem angol nyelvű leírást is találsz a készletben.

festokeszlet_3_kicsi.jpg

A tégelyekben található festék elegendő több kavics megfestésére is. A festékek vízzel oldódnak, de a ruhából nem jönnek ki, ezért érdemes kötényt kötni, mielőtt nekilátsz.

És hogy hol kapható a festőkészlet? Itt a boltok listája. (Az árak boltonként eltérhetnek, érdemes érdeklődni!)

Jó alkotást!

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr36890917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása