A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

ÓRIÁSSZÍNEZŐK

2016. január 13. - Mesekavics

malyva_allee.jpgFontos ügyben kaptam felkérést: a Mályvavirág Alapítvány kérésére három óriásszínezőt rajzoltam, melyek az Allee bevásárlóközpont földszintjén lesznek kiállítva jan. 23., szombat 10 órától a X. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét alkalmából. A színezőkhöz bárki odamehet és színezhet kedvére,úgyhogy mindent bele! Remélem, három csodálatosan színes kép lesz a végeredmény.

A méhnyakrák ma a második leggyakoribb rosszindulatú daganat a 45 éven aluli nők körében Európában és Magyarországon. Leggyakrabban 35-60 év közötti nőknél fordul elő, de egyre növekszik a 30 éves kor alatti nők aránya. A méhnyakrákot nem csak észrevehetjük, meg is előzhetjük! Mikor voltál utoljára szűrésen? Ha nincs panaszod, akkor is ajánlott évente szűrésre menni! Széleskörű információt a Mályvavirág Alapítvány honlapján találsz.

Vigyázz magadra, mert csak egy van belőled!

Szeretettel,

Orsi

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr88268014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása