A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

Sárkányfesztivál Zebegényben - Szeptember 20-21.

2014. szeptember 18. - Mesekavics

Ezen a hétvégén Zebegénybe megyünk, mert élőben is látnunk kell ezt a fantasztikus helyet. Még nem jártunk itt, de annyi szép fotót láttunk és jót hallottunk róla, hogy idén nem hagyhatjuk ki!

Természetesen Mesekavics Sárkánykollekció is készül a jeles alkalomra!

Mesekavics_sarkanyok2.jpg

A Zebegényi Sárkányfesztiválról bővebben:

"Van egy hely Zebegényben, a neve: Sárkány domb. És vagyunk mi, akik évről évre megtölteni igyekszünk ezt a csodás helyet mosollyal, vidámsággal, élménnyel, idén már negyedik alkalommal.

Az egész napos programok 0-100 éves korig és még azután is szórakoztatják a felénk tévedőket, de a jó szélben kiszáradt toroknak is akad, mi jól essen.  Ha megpihentél, láthatod majd miként épülnek a sárkányok, sőt, a sárkányépítő műhelyben személyre is szabhatod sajátodat. Aztán irány a mező, ahol körülölel a természet, amivel még talán sosem találkoztál ilyen közelről... Dőlj hátra a fűben, hallgasd a sárkányok suhanását, a tücsökciripelést, és ahogy ezekből észrevétlenül valódi koncertek kerekednek.

A naplemente után zenés programjaink várnak, ekkora már talán a kicsik is elfáradtak a sok mókás dologtól. Leszáll az éj, és már mindenkit ismersz, magadat is eggyel jobban. Előtört a gyermeki éned, akiről azt hitted talán sosem ébred fel újra. Térj nyugovóra, és másnap gyere vissza, a sárkányok itt lesznek."

A legfrissebb infót a FB-oldalukon találod, ITT!

#teddmagadszabaddá

Sarkanyfeszt.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr666708669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása