A Pandala-szigetek varázslatos világa / kézzel rajzolt és festett kavicslények, színezők, könyvek

Mesekavics / Pandala

Mi az a Mesekavics?

mágneses miniatúrák

2014. augusztus 28. - Mesekavics

A Mesekavics blogon kézzel festett kavicsok láthatók. A miniatúrák madarakat, fákat, halakat, és egyéb mesebeli lényeket ábrázolnak. A kavicsok többségének hátoldalán mágnes van, ezáltal bármilyen vasfelületre odaragadnak, mint egy hűtőmágnes. Akadnak azonban most már ékszerek is szép számmal: nyakláncok és kitűzők is.

A Mesekavicsok többek azonban szimpla dekorációnál: a mágneses állatkákkal interaktív képként játszhatnak velük gyerekek és felnőttek. A kavicsmágnesekhez ugyanis háttérképek is tartoznak, falra akasztható vagy asztalra állítható vékony, festett vaslapok, melyek tengert, dzsungelt, dimbes-dombos tájat ábrázolnak. Ezeken a kavicslények tetszés szerint ide-oda mozgathatók, megszólaltathatók hangulat és kedv szerint. A gyerekek eljátszhatják életük aktuális eseményeit, és ha a felnőttek odaülnek és részt vesznek a játékban, sokat megtudhatnak a kicsiket foglalkoztató problémákról, kérdésekről.

A kavicslények ugyan elsősorban a gyerekeknek készülnek, de reményeim szerint a felnőtt lélek gyermeki rétegét is megmozgatják. A cél: termékenyítően hatni a fantáziára, inspirálni, szemet gyönyörködtetni. És persze megismertetni mindenkivel a mesebeli Pandala-szigetek fantasztikus élővilágát.

A Mesekavics termékek megvásárolhatók. Érdeklődni a kavicsmese@gmail.com címen lehet.

Üdvözlettel:

Parádi Orsolya, a Mesekavics alkotója

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mesekavics.blog.hu/api/trackback/id/tr954741862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása